Osted Antik & Design
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Møbler, moderne   >>  Borde   >>  Emne nr.: 513867  Send os en E-mail

Indskudsborde - Palisander - Severin Hansen - Haslev Møbelfabrik - 1960
Flot stand

main

main sub: 1 sub: 2 sub: 3 sub: 4 sub: 5 sub: 6 sub: 7 sub: 8
Indskudsborde, designet af Severin Hansen og fremstillet af Haslev Møbelfabrik i omkring 1960'erne, repræsenterer et smukt eksempel på dansk møbelkunst og håndværk fra midten af det 20. århundrede. Disse borde er skabt af palisandertræ, der er kendt for sin rige farve og karakteristiske årer, og de udstråler en tidløs elegance.

Severin Hansen, en anerkendt dansk møbeldesigner, var kendt for sit talent for at skabe møbler, der balancerede form og funktion på en sublim måde. Disse indskudsborde er ingen undtagelse og viser hans evne til at skabe møbler af både æstetisk appel og praktisk anvendelighed.

Haslev Møbelfabrik, et velrenommeret dansk møbelproducent, har sikret, at disse borde er fremstillet med omhu og høj kvalitet. Deres engagement i håndværk og design afspejler sig i hvert eneste detalje af disse borde, hvilket gør dem til et værdifuldt bidrag til ethvert hjem eller kontor.

Stemplet med det velkendte "Dansk design" stempel er disse indskudsborde et symbol på den høje standard og den internationale anerkendelse, som dansk møbeldesign har opnået. De vil være en smuk og funktionel tilføjelse til enhver indretningsstil og vil fortsætte med at bringe glæde og beundring i mange år fremover.

Mål: H:50,5cm B:56cm D:37cm

Lager: 1
Pris: 5.800,- DKK pr. sæt
Tilføj til kurv  Kontakt
Udstiller:
Osted Antik & Design
Skelvej 7
Osted
4320 Lejre

Tlf: 46 49 61 51
Tlf: 40 26 19 94
fax: 46 49 61 47

E-mail til udstiller
info@osted-antik.dk
Se varen i udstillers eget katalog

www.osted-antik.dk

Medlem af:
Kunst, Antik & Design Ringen

kadlogotxt