Quirky Sundays Antik & Vintage
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Tekstiler   >>  Tæpper   >>  Emne nr.: 405236  Send os en E-mail

Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede

Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede

Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. århundrede
Svensk kelimtæppe / fladvævet tæppe af den svenske tekstilkunstner Ingegerd Silow i beige, rosa, pink, grå, blå, orange, syregrøn/gul og brun - uld på bomuld. Tæppet måler cirka 2,33 meter x 1,68 meter. Tæppet er fra midten af det 20. århundrede og signeret IS for Ingegerd Silow.

God vintage stand med almindelig slitage og brugsspor, herunder på frynser. Bemærk at det kun er tæppet som er til salg i dette opslag.

Ingegerd Silow studerede ved Högre Konstindustriella Skolan i Stockholm (se billede her: https://digitaltmuseum.se/011014692872/hogre-konstindustriella-skolan), Designskolen i København samt på Handarbetets vänners Vävskola (https://sv.wikipedia.org/wiki/Handarbetets_vänner), Stockholm plus i Stockholm By og Läns Hemslöjdsförening.

Hun var i praktik i Borås og blev ansat som mønsterdesigner for svenske Hemslöjd, Stockholm, Hemelöjdsförbundet for Sverige og Heyman & Olesen, Stockholm.

(Kilde til tekst om Ingegerd Silow: http://www.lexikonettamanda.se/show.php?aid=17034)

SKU 1676
KAD 
Din sikkerhed 
på nettet
Pris: 9.500,- DKK
Kontakt

Der er for lidt plads til de skæve indslag i en ofte travl og hæsblæsende hverdag. Derfor gør vi os umage med at finde og præsentere et vist mål af pudsige eller sjove ting, der kan overraske eller få dig til at smile.

Besøg os på http://www.quirkysundays.dk Eller mød os i butikken på Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C.

VI HAR FERIELUKKET OG VENDER TILBAGE 3. AUGUST 2020

Åbningstider:

Torsdag 15.30 - 17.30
Fredag 15.30 - 17.30
Lørdag 09.00 - 12.00
 
Lukket søndage og helligdage
 
 
Udstiller:
Quirky Sundays Antik & Vintage
Vesterbrogade 177
1800 Frederiksberg C

E-mail til udstiller
mail@quirkysundays.com
Se varen i udstillers eget katalog

www.quirkysundays.dk

Medlem af:
Kunst, Antik & Design Ringen