ViKaLi
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Tekstiler   >>  Beklædning   >>  Emne nr.: 330435  Send os en E-mail

Særk / kjole
Gammel særk med korte ærmer.
Særken er med håndbroderede knaphuller, håndbroderede initialer samt anden pynt.
Særken har kiler indsyet under armene, som det ofte blev gjort den gang, for at få større bevægelsesfrihed.

Særk / kjole Gammel særk med korte ærmer. Særken er med håndbroderede knaphuller, håndbroderede initialer samt anden pynt. Særken har kiler indsyet under armene, som det ofte blev gjort den gang, for at få større bevægelsesfrihed.

Særk / kjole Gammel særk med korte ærmer. Særken er med håndbroderede knaphuller, håndbroderede initialer samt anden pynt. Særken har kiler indsyet under armene, som det ofte blev gjort den gang, for at få større bevægelsesfrihed. Særk / kjole Gammel særk med korte ærmer. Særken er med håndbroderede knaphuller, håndbroderede initialer samt anden pynt. Særken har kiler indsyet under armene, som det ofte blev gjort den gang, for at få større bevægelsesfrihed. Særk / kjole Gammel særk med korte ærmer. Særken er med håndbroderede knaphuller, håndbroderede initialer samt anden pynt. Særken har kiler indsyet under armene, som det ofte blev gjort den gang, for at få større bevægelsesfrihed. Særk / kjole Gammel særk med korte ærmer. Særken er med håndbroderede knaphuller, håndbroderede initialer samt anden pynt. Særken har kiler indsyet under armene, som det ofte blev gjort den gang, for at få større bevægelsesfrihed. Særk / kjole Gammel særk med korte ærmer. Særken er med håndbroderede knaphuller, håndbroderede initialer samt anden pynt. Særken har kiler indsyet under armene, som det ofte blev gjort den gang, for at få større bevægelsesfrihed.
Særk / kjole
Gammel særk med korte ærmer.
Særken er med håndbroderede knaphuller, håndbroderede initialer samt anden pynt.
Særken har kiler indsyet under armene, som det ofte blev gjort den gang, for at få større bevægelsesfrihed.
Antikt, dansk linned og olmerdug er vores speciale, og vi har altid et bredt udvalg af særke, baby-/børnetøj, viskestykker, duge, mundservietter o.l.
Kontakt os for yderligere information
Varenr.: 41681
Pris: 375,- DKK
Kontakt
ViKaLi
er din moderne antikvitetsforretning med et strejf af retro.
ViKaLi's specialer er antikt, dansk olmerdug, linned, håndarbejdsredskaber og håndværktøj samt almuemøbler, almueredskaber og andre ting fra almuetiden.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få information, eller hvis der er ting, som du søger. Vi kan desværre ikke vise alle vores varer via internettet, - så kontakt os, - måske har vi netop det, som du søger.
Åbningstider
Onsdag: 11:00-15.00
Torsdag: 11:00-15:00
Telefon: 30 30 35 16 eller info@vikali.dk
Udstiller:
ViKaLi
Slotsgade 1
6300 Gråsten

Tlf: +45 30 30 35 16
E-mail til udstiller
info@vikali.dk
Se varen i udstillers eget katalog

www.ViKaLi.dk