L'Art
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Smykker, sølv   >>  Ringe   >>  Emne nr.: 293099  Send os en E-mail

Samling smykker af sterlingsølv, de fleste med monteringer af ibenholt, bestående af 5 ringe, to vedhæng og et par ørehængere.
Dansk design.

Samling smykker af sterlingsølv, de fleste med monteringer af ibenholt, bestående af 5 ringe, to vedhæng og et par ørehængere. Dansk design.

Samling smykker af sterlingsølv, de fleste med monteringer af ibenholt, bestående af 5 ringe, to vedhæng og et par ørehængere. Dansk design. Samling smykker af sterlingsølv, de fleste med monteringer af ibenholt, bestående af 5 ringe, to vedhæng og et par ørehængere. Dansk design. Samling smykker af sterlingsølv, de fleste med monteringer af ibenholt, bestående af 5 ringe, to vedhæng og et par ørehængere. Dansk design. Samling smykker af sterlingsølv, de fleste med monteringer af ibenholt, bestående af 5 ringe, to vedhæng og et par ørehængere. Dansk design. Samling smykker af sterlingsølv, de fleste med monteringer af ibenholt, bestående af 5 ringe, to vedhæng og et par ørehængere. Dansk design.
Samling smykker af sterlingsølv, de fleste med monteringer af ibenholt, bestående af 5 ringe, to vedhæng og et par ørehængere.
Dansk design.
Assorterede ringstørrelser.
I perfekt stand.
Garanteret nedsat. Før pris: 3.500,- DKK
 -20%  Pris: 2.800,- DKK
Kontakt
Udstiller:
L'Art
Peter Lau
2500 Valby

Tlf: 28105958
E-mail til udstiller
kristiansen_peter@yahoo.dk
Se varen i udstillers eget katalog

www.antikvitet.net/l_art