ROXY KLASSIK SHOWROOM
JORISVEJ 11
2300 KØBENHAVN S

(+45) 22 10 73 24
ROXY KLASSIK BUTIK
GODTHÅBSVEJ 20
2000 FREDERIKSBERG

I Roxy Klassik fører vi såvel eksklusive snedkermestermøbler som gode industrimøbler, og vi har altid et stort udvalg af møbler af de bedste danske arkitekter. Poul Kjærholm, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Finn Juhl og alle de andre visionære og respekterede arkitekter - alle har de nu i to årtier været gode venner af huset.

Roxy Klassik Butik
Godthåbsvej 20
2000 Frederiksberg
www.roxyklassik.dk
mail@roxyklassik.dk
Telefon: 22 10 73 24

CVR: 20175885
 
 
Roxy Klassik Showroom
Jorisvej 11
2300 København S
www.roxyklassik.dk
mail@roxyklassik.dk
Telefon: 22 10 73 24
Butikkens åbningstider:
Mandag - fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 10-16*
Lukket lørdage i lige uger.

CVR: 20175885
 
 
 
 

Med overtagelsen af Roxy Klassik udbygger Klassik nu for alvor sin position som en af verdens førende specialbutikker inden for danske møbelklassikere.
1. april 2015 overtager Klassik med butik i Bredgade Roxy Klassiks to butikker i København på Jorisvej og Godthåbsvej. Klassik får dermed – foruden webshoppen på klassik.dk – 3 butikker i København.
- Aldrig før har så mange brugte danske møbelklassikere og så meget ekspertise været samlet under ét, siger Thomas Schlosser, indehaver af Klassik.
Både Klassik og Roxy Klassik fører i dag eksklusive snedkermestermøbler og gode industrimøbler, og har specialiseret sig i møbler fra de bedste danske og mest internationalt anerkendte arkitekter.
Satser på asiatiske møbelentusiaster.
Det er ikke kun danskerne, der sætter stor pris på godt dansk design og håndværk. I disse år nyder Poul Kjærholm, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Finn Juhl også stor international opmærksomhed – specielt i Asien.
- Interessen fra Asien i eksklusive snedkermestermøbler er nu blevet så stor, at vi etablerer en afdeling i Klassik, der kun skal stå for salget til vores kunder i den del af verden, fortæller Thomas Schlosser.
Flere initiativer på vej.
Men det er ikke den eneste ændring, der kommer til at ske. I forbindelse med overtagelsen er det nemlig besluttet at udvide Klassiks eget møbelværksted, der hvert år istandsætter hundredevis af møbler – med respekt for historien og håndværket.
- Vores værksted har lige fra, vi åbnede i 1991 høstet stor anerkendelse fra både danske og internationale kunder. Nu etablerer vi et helt nyt og meget større værksted, der giver os muligheden for at løse endnu flere specialopgaver for kunderne, siger Thomas Schlosser.

Yderligere information
For yderligere oplysninger kontakt venligst indehaver Thomas Schlosser på telefon 33 33 90 60 eller via thomas@klassik.dk.
Billeder til redaktionel brug kan downloades på klassik.dk/presse.

Roxy Klassik tager forbehold for fejl og prisændrindringer. Priserne bliver løbende reguleret.

Fortrydelsesret og reklamationsret

Fortrydelsesret
Gælder kun ved fjernsalg til private.

Ved internethandel (fjernsalg) med Kunst, Antik & Design Ringens medlemmer har du som køber ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret regnet fra varens ankomstdag. Ved evt. brug af denne ret bedes du kontakte sælgeren, inden du returnerer varen. Ved returneringen skal varen være i samme stand og mængde som ved modtagelsen, og køber skal betale returforsendelsen.

Reklamationsret
Som medlem af Kunst, Antik & Design Ringen vil man nøje undersøge varerne for eventuelle fejl og mangler, før de omhyggeligt indpakket bliver sendt af sted.
Skulle du alligevel modtage en vare, som er transportskadet, defekt eller lider af mangler, som ikke er blevet oplyst ved handlen, skal du bl.a. af forsikringsmæssige årsager hurtigst muligt kontakte medlemmet.

Du vil blive tilbudt afhjælpning eller omlevering af varen, hvis det er muligt, eller et passende afslag i købesummen eller ophævelse af købet.