klik her for at læse om Nordsjælland Klassisk
Velkommen til Nordsjællands Antik og møbelsnedkeri

Januar-Udsalg

Vi har åbent hele januar både om lørdagen & søndagen fra kl 12-1700. De øvrige dage efter aftale.
 
Dollarens store stigning i forhold til den svenske krone bevirker, at vi har måttet lade priserne stige på de Gustavianske møbler m/m med mellem 10-25 %. Da det er umuligt at ændre priserne løbende hele tiden, må kunderne ikke tage udgangspunkt i de priser der idag står på hjemmesiden, men i stedet få de rigtige priser ved en direkte forespørgsel.
Katalog over de gustavianske møbler kan fås til seriøse kunder.
 
Vi afsyrer møbler- tager maling væk- og sandblæser . Vi restaurerer ,maler og polstre møbler, samt restaurerer malerier, fletværk til møbler. Gørtlerarbejde, og renoverer lamper, låse, beslag, møbel og tæpperens m/m .Ja alt indenfor det gamle håndværk og restaurering i øvrigt
 
Vi opkøber designmøbler i teak & palisander/ skænke, chatoller, kommoder, skrive/sofaborde,lænestole, sofaer div. retro samt sjove effekter til vores forretning og loppemarked.
Se vores hjemmeside www.nordsjaellands-antik.dk. samt mailadresser " Info@nordsjaellands antik & møbelsnedkeri.dk og "info@nams.dk"

Som en nyhed kan privat kunder nu ligesom hoteller, cafeer, restauranter, også få foretaget specialbemaling og få bygget møbler efter mål, til meget fordelagtige priser

Eller ring på mobil 40308068 .
Peter Rixen
Snedkermester
Medlem af:

Antikvitet.net
Medlem af:

KAD-ringen.dk


Facebook
 

Nordsjælland Klassisk

En god nyhed for dine designermøbler

Læs mere om Nordsjælland Klassisk her.

LUK dette vindue