Sus Antik
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Belysning   >>  Gulv- og bordlamper   >>  Emne nr.: 310637  Send os en E-mail

Bordlampe, Søholm

Bordlampe, Søholm

Bordlampe, Søholm Bordlampe, Søholm
KAD 
Din sikkerhed 
på nettet Søholm, Blåglaseret bordlampe med uglaseret hals. Højde incl. fatning 25 cm. Nederste diameter 10,5 cm. Pris: 375 kr.
Pris: 375,- DKK
Kære kunder, der er åben i butikken lørdag den 3. og søndag den 4. marts fra kl. 11 - 16 på Asmindrupvej 46, 4572 Nr. Asmindrup. Ellers kan kan jeg træffes efter aftaleRing på 28 89 68 07, eller send en mail til sus@susantik.dk

Varer kan også hentes eller beses på de markeder og messer vi deltager. Efter aftale kan vi levere større ordrer (volumen og pris) i Københavnsområdet.

Der er fortrydelsesret og reklamationsret ved køb af varer iflg. forbrugeraftale- og købeloven.
Fortrydelsesret: Gælder kun ved fjernsalg/nethandel til private.
Vedr. fortrydelse af køb gælder forbrugeraftaleloven. Der er 14 dages returret regnet fra varens ankomstdag til kunden. Ved brug af denne ret, skal man dog inden for tidsfristen skriftlig kontakte sælgeren og meddele, at man ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, inden varen returneres.
Ifølge loven skal varer, der returneres være i samme stand og mængde som ved købet, og køber skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Sælger tilbagebetaler varens købspris indenfor14 dage.
Reklamationsret: Skulle De modtage en vare, der er transportskadet, defekt eller lider af mangler, og skavanken ikke er blevet oplyst af sælger før handelen, bedes man af bl.a. forsikringsmæssige årsager undlade at returnere varen med det samme, men hurtigst muligt kontakte sælger (e-mail) for at aftale
nærmere om returnering af varen.

Udstiller:
Sus Antik
Asmindrupvej 46
4572 Nr. Asmindrup

Tlf: 28 89 68 07
E-mail til udstiller
sus@susantik.dk
Se varen i udstillers eget katalog

www.susantik.dk

Medlem af:
Kunst, Antik & Design Ringen