Sus Antik
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Belysning   >>  Gulv- og bordlamper   >>  Emne nr.: 303858  Send os en E-mail

Bordlampe, Stavangerflint

Bordlampe, Stavangerflint

Bordlampe, Stavangerflint Bordlampe, Stavangerflint Bordlampe, Stavangerflint
KAD 
Din sikkerhed 
på nettet Stavangerflint, Bordlampe i fajance fra 1950'erne. Dekorationsnr. 55-119. Revne i fatningen. Højde incl. fatning 20 cm. Pris: 300 kr.
Pris: 300,- DKK
Kære kunder, der er ekstra åben i efterårsferien i uge 42 mandag, torsdag og fredag og weekenden lørdag den 20. og søndag den 21. oktober fra kl. 11 - 16  på Asmindrupvej 46, 4572 Nr. Asmindrup. Ellers kan jeg træffes efter aftale ring på 28 89 68 07, eller send en mail til sus@susantik.dk.

Efter aftale kan vi levere større ordrer (volumen og pris) i Københavnsområdet.

Der er fortrydelsesret og reklamationsret ved køb af varer iflg. forbrugeraftale- og købeloven.
Fortrydelsesret: Gælder kun ved fjernsalg/nethandel til private.
Vedr. fortrydelse af køb gælder forbrugeraftaleloven. Der er 14 dages returret regnet fra varens ankomstdag til kunden. Ved brug af denne ret, skal man dog inden for tidsfristen skriftlig kontakte sælgeren og meddele, at man ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, inden varen returneres.
Ifølge loven skal varer, der returneres være i samme stand og mængde som ved købet, og køber skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Sælger tilbagebetaler varens købspris indenfor14 dage.
Reklamationsret: Skulle De modtage en vare, der er transportskadet, defekt eller lider af mangler, og skavanken ikke er blevet oplyst af sælger før handelen, bedes man af bl.a. forsikringsmæssige årsager undlade at returnere varen med det samme, men hurtigst muligt kontakte sælger (e-mail) for at aftale
nærmere om returnering af varen.

Udstiller:
Sus Antik
Asmindrupvej 46
4572 Nr. Asmindrup

Tlf: 28 89 68 07
E-mail til udstiller
sus@susantik.dk
Se varen i udstillers eget katalog

www.susantik.dk

Medlem af:
Kunst, Antik & Design Ringen