Sus Antik
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Glas   >>  Vaser   >>  Emne nr.: 289551  Send os en E-mail

Tivolivase, Holmegaard

Tivolivase, Holmegaard

KAD 
Din sikkerhed 
på nettet Holmegaard, Tivolivase designet af Per Lütken i 1973. Guld motiv kvinde med fakkel og neg. Højde 25 cm. Øverste diameter 11 cm. Pris: 275 kr.
Pris: 275,- DKK

Kære kunder der er åben lørdag og søndag den 29-30. april fra 11- 16 på Asmindrupvej 46. Ellers kan jeg træffes efter aftale.

Ring på 28 89 68 07, eller send en mail til sus@susantik.dk

Varer kan også hentes eller beses på de markeder og messer vi deltager i. Ring på 28896807 eller send en mail. Efter aftale kan vi levere større ordrer (volumen og pris) i Københavnsområdet næsten dagligt.

Der er fortrydelsesret og reklamationsret ved køb af varer iflg. forbrugeraftale- og købeloven.
Fortrydelsesret: Gælder kun ved fjernsalg/nethandel til private.
Vedr. fortrydelse af køb gælder forbrugeraftaleloven. Der er 14 dages returret regnet fra varens ankomstdag til kunden. Ved brug af denne ret, skal man dog inden for tidsfristen skriftlig kontakte sælgeren og meddele, at man ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, inden varen returneres.
Ifølge loven skal varer, der returneres være i samme stand og mængde som ved købet, og køber skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Sælger tilbagebetaler varens købspris indenfor14 dage.
Reklamationsret: Skulle De modtage en vare, der er transportskadet, defekt eller lider af mangler, og skavanken ikke er blevet oplyst af sælger før handelen, bedes man af bl.a. forsikringsmæssige årsager undlade at returnere varen med det samme, men hurtigst muligt kontakte sælger (e-mail) for at aftale
nærmere om returnering af varen.

Udstiller:
Sus Antik
Gl. Nykøbingvej 118
4572 Nr. Asmindrup

Tlf: 28 89 68 07
E-mail til udstiller
sus@susantik.dk
Se varen i udstillers eget katalog

www.susantik.dk

Medlem af:
Kunst, Antik & Design Ringen